MENȚIUNI LEGALE

PENTRU ORICE NELĂMURIRI NU EZITA SĂ NE CONTACTEZI!
UTILIZARE

Prin utilizarea acestui site, accepți termenii și condițiile noastre. Dacă nu ești de acord cu acești termeni și condiții, te rugăm să nu utilizezi acest site. Ne rezervăm dreptul discreționar de a modifica, adăuga sau elimina porțiuni din acești termeni și condiții în orice moment. Te rugăm să verifici periodic efectuarea oricăror astfel de schimbări. Continuarea utilizării site-ului ulterior unor astfel de schimbări înseamna că accepți respectivele schimbări.

DREPTURI DE AUTOR

Toate mărcile comerciale și mărcile înregistrate prezentate în acest site aparțin proprietarilor respectivi. Drepturile de autor pentru restul conținutului acestui site sunt rezervate în întregime FILATUR conform notiței de copyright.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Utilizatorul este în mod expres de acord cu utilizarea acestui site și se face pe propria răspundere. FILATUR nu garanteză ca acest site va funcționa fără întreruperi sau fără erori. Nu garantăm rezultatele ce s-ar putea obține din utilizarea acestui site, nici acuratețea, gradul de utilitate sau calitatea conținutului și informațiilor furnizate prin intermediul acestui site. Site-ul este furnizat utilizatorilor ca atare, fără niciun fel de garanții, explicite sau implicite, incluzând dar nelimitându-se la garanții de titlu, garanții de vandabilitate sau potrivire pentru un scop specific, altele decât cele care nu pot fi excluse, restricționate sau modificate conform legislației românești aplicabile acestui acord. Limitarea răspunderii se aplică oricăror stricăciuni sau defecte cauzate de orice încetare a funcționării, eroare, omisiune, întrerupere, ștergere, defecțiune, întârziere în operare sau transmitere, virus informatic, întreruperea liniei de comunicare, furt, distrugere sau acces neautorizat, modificare sau utilizare uzuală. Limitarea răspunderii se aplică în cazul întreruperii contractului, convențiilor nelegate de contract, neglijenței sau în orice altă cauză de acțiune în justiție.

FILATUR sau orice altă persoană fizică sau juridică implicată în crearea, producerea sau distribuția acestui site nu va fi în niciun caz responsabilă pentru orice stricăciuni, incluzând dar nelimitându-se la stricăciuni directe, indirecte, accidentale, speciale, pe cale de consecință sau punitive ce ar putea rezulta din utilizarea sau inabilitatea de utilizare a acestui site. Utilizatorul admite prin aceasta că dispozițiile acestei secțiunii se aplică întregului conținut al acestui site. Pe lângă termenii descriși mai sus, FILATUR nu va putea fi trasă la răspundere, indiferent de cauză sau durată, pentru orice erori, inadverdente, omisiuni sau alte deficiențe, ca și pentru inautenticitatea informației conținute în acest site, sau pentru orice întârziere sau întrerupere în transmiterea acesteia către utilizator, sau pentru orice pretenții sau pierderi ce ar putea decurge sau ar fi cauzate de astfel de situații. Niciuna dintre părțile de mai sus nu va fi responsabilă pentru orice pretenții sau pierderi de orice natură ale unor terțe părți, incluzând dar nelimitându-se la profituri pierdute și stricăciuni punitive sau pe cale de consecință.

CONFIDENȚIALITATE

FILATUR colectează informație anonimă, fără caracter personal, furnizată de utilizatorii acestui site, pentru a genera rapoarte statistice pentru uzul nostru exclusiv, privitoare la utilizarea site-ului web.

Utilizatorii acestui site pot opta sa primească mesaje email ocazionale de la FILATUR. FILATUR nu va vinde, închiria sau dezvălui nimănui orice fel de informații cu caracter personal pe care utilizatorii le furnizează în cursul exprimării acestei opțiuni. Informațiile cu caracter personal sunt utilizate numai pentru a trimite utilizatorilor informații actuale despre FILATUR și activitățile sale profesionale și de afaceri.

Dacă utilizatorul dorește să șteargă orice informație proprie cu caracter personal aflată în posesia FILATUR în orice moment și pentru orice motiv, el trebuie să ne contacteze și să solicite în mod specific și în scris ștergerea respectivei informații.